Novice

4/17/2007

NLB Leasing, član Skupine NLB, prispeval v humanitarni akciji

Skupina NLB podarila 5.000 evrov Splošni bolnišnici Izola

17.04 2007

Danes je Skupina NLB Splošni bolnišnici Izola podarila ček v vrednosti 5.000 evrov za nakup sodobnega ultrazvočnega aparata za kakovostno opravljanje pregledov nosečnic in ginekoloških bolnic ter pregledov dojk.

"Za NLB Skupino je neposredna povezanost z okoljem, v katerem posluje, zelo pomembna, zato tradicionalno del sredstev namenjamo v humanitarne in zdravstvene namene, pa tudi šport in kulturo," je poudarila Barbara Smolnikar direktorica poslovne mreže in privatnega bančništva NLB. Po današnji predaji vrednostnega čeka bo pod okriljem NLB Skupine stekla humanitarna akcija, v katero se bodo lahko vključili vsi, ki bodo s svojim prispevkom želeli pomagati priti do cilja: nakupa novega UZ aparata. Akcija z naslovom Skupaj z NLB pomagam tudi jaz - Vem zakaj! bo potekala vse do konca junija. V vseh poslovalnicah NLB po Sloveniji bomo zbirali prostovoljne prispevke, prav tako pa bo brez provizije možno nakazati sredstva prek sodobnih tržnih poti NLB Klik in NLB Teledom.

Marko Sok, direktor NLB Leasing Koper d.o.o.: "Družba NLB Leasing Koper d.o.o., ravno tako kot podružnica NLB Koper, letos praznuje deseto obletnico svojega poslovanja in skupaj smo se, kot Skupina NLB, odločili, da sodelujemo v humanitarni akciji in naredimo za lokalno okolje s skupnimi močmi več kot bi lahko naredili vsak zase."

Članek v časopisu Dobro jutro (pdf,409 kB)

Nazaj